Chocola
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Ik was gisteren even in de bio winkel in Middelburg. Ik kon het natuurlijk niet laten om iets te kopen! De Lovechock repen waren in de aanbieding dus die kon ik niet laten liggen. Ik koos voor de smaken Mulberry/Vanilla en Pure Nibs. Eenmaal bij de kassa vroeg die verkoper of ik de nieuwe smaak Cherry/Chili al had geproefd, die had ik nog niet geproefd, en toen kreeg ik hem er gratis bij! Heel aardig!
Ik heb ze helaas inmiddels alle 3 al op omdat ze te lekker zijn..

Lovechock

Hier een stukje over Lovechock:
“Normaliter wordt cacao bij zeer hoge temperaturen gebrand en gemalen. Helaas gaat hierdoor veel van de kracht van de cacao verloren. Raw chocolate (rauwe chocolade) is anders: De rauwe cacao bonen worden niet gebrand en zijn koud gemalen. Hierdoor blijven veel mooie stofjes bewaard. Dit zijn met name de van nature aanwezige antioxidanten (flavonoïden) en de ‘liefdesstofjes’.
Bij Lovechock blijft gedurende de gehele productie, van boon tot aan het eindproduct, de temperatuur onder 49ºC. Respect voor de natuurlijke ingrediënten en passie voor chocolade zorgen voor de hoge kwaliteit van Lovechock.”
http://www.lovechock.com

Lovechock Pure Nibs

 

Dit zal je ook leuk vinden: