Verjaardagscadeautjes
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

De laatste dagen heb ik het heel druk gehad op mijn werk waardoor ik echt geen tijd had om te bloggen jammer genoeg! Vanmiddag ben ik lekker vrij dus eindelijk weer even tijd voor mezelf.
Gisteren ben ik jarig geweest, ik ben 21 jaar geworden. Ik ben erg verwend! Ik heb wat boeken gekregen, en natuurlijk voeding, iets waar ik wat mee ga maken of door mijn smoothie ga gooien!

Hier de boeken die ik heb gekregen:

(H)eerlijk van Gwyneth Paltrow

Lekker lang jong, een voedselzandloper kookboek

Superfoods door David Wolfe

Ik heb de komende tijd dus wel genoeg leesvoer :-).
Verder heb ik van mijn oma nog 2 potjes Superfood gekregen: Matcha poeder en Camu camu poeder. De Camu camu heb ik vanochtend al door mijn smoothie gedaan. Hij smaakt een beetje scherp, zuur, ik vind hem wel lekker! Het bevat heel veel vitamine C. Hierover later meer. Matcha poeder is een super groene thee, deze moet ik nog even gaan uitproberen. Hierover ook later meer.

Camu camu poeder

Matcha poeder

Cadeautjes

Van mijn collega’s kreeg ik een pakketje met spulletjes waar ik wat mee kan maken. Quinoameel; altijd handig! Hier ga ik zeker binnenkort wat mee bakken.
Kokosbloesemsuiker hebben we sinds kort nieuw in de winkel dus ik was heel erg benieuwd hoe deze zou smaken. Mijn collega’s wisten natuurlijk allang dat ik deze graag wilde hebben! Ik heb hem inmiddels geproefd en hij is erg lekker! Hij smaakt niet erg naar kokos en ook niet te zoet, een beetje zachte smaak heeft het. Ook heeft deze suiker een lage score op de glycemische index, een score tussen de 30 – 35. Voedingsmiddelen met een hoge glycemische index (hoog is vanaf 55) verhogen snel je bloedsuikerspiegel. Hierdoor vind ik de kokosbloesemsuiker een fijn product! Maar, het is en blijft suiker, dus teveel gebruik ervan is alsnog niet goed.
Verder nog een klein pakje amandelmelk, ook altijd lekker!
Een reep van Raw Bite! Deze heb ik nog nooit geproefd dus ik ben benieuwd! De Raw-Bite repen zijn biologische repen uit Denemarken. Ze bevatten geen gluten, geen lactose en ze hebben alleen natuurlijke suiker van vruchten.
En nog een lekkere Lovechock, deze smaak Pineapple – Incaberry heb ik nog nooit geproefd maar hij zal ongetwijfeld lekker zijn.

Verder heb ik nog tijdschriften, nagellakjes van OPI, leuke bekers en andere spulletjes om mee te bakken, een cadeaubon en nog meer van mijn vriendinnen en ouders gekregen. Erg verwend dus :-).

Zo, nu ga ik met mijn neus in een van mijn boeken!

 

Dit zal je ook leuk vinden: