Welke boeken ik lees
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Sinds kort lees ik heel graag boeken. Boeken over voeding uiteraard. Als ik een nieuw boek in mijn handen heb kan ik niet wachten tot ik het uit heb, zodat ik weer wat nieuws geleerd heb!
Hier de boeken waar ik echt wat van heb geleerd. Eet jezelf mooi, slank en gelukkig – van Amber Albarda. Dit was het eerste boek wat over voeding gaat dat ik heb gelezen. Hierdoor ging ik steeds meer nadenken over wat ik at en waarom ik bepaalde dingen at. Door dit boek kreeg ik steeds meer interesse in voeding. Later heb ik het tweede kookboek van haar gekocht: Gezond genieten.
Maar het boek waar ik nog veel meer van heb geleerd is De Voedselzandloper van Kris Verburgh. Deze zou iedereen moeten lezen. Héél erg interessant!

Verder heb ik nog wat andere boeken gelezen maar daar heb ik niet veel van geleerd en was ook niet erg interessant.

Voor de rest struin ik hele dagen het internet af op zoek naar nieuwe dingen en leer ik veel op mijn werk, ik hoor nieuwe dingen van collega’s en vaak leer ik ook wat van een klant, erg leuk!  Af en toe kijk ik eens een documentaire over van alles wat met voeding te maken heeft.

Voor mijn verjaardag heb ik het boek Superfoods van David Wolfe gevraagd. Ik kan niet wachten tot ik hem heb en tot ik hem uitgelezen heb want hier staat ook ontzettend veel interessants in!

Boeken

Dit zal je ook leuk vinden: