Linzensalade
1 vote, 5.00 avg. rating (93% score)

De laatste tijd heb ik erg weinig gepost op de website, en dit komt eigenlijk omdat ik gewoon helemaal geen inspiratie heb. Waar ik ontzettend van baal! Eerst schudde ik het ene na het andere gerecht uit mijn mouw, maar nu bak ik vaak iets wat ik al 20 keer gemaakt heb. Ach ja, inspiratie kan je denk ik niet forceren, dus ik wacht gewoon af tot ik het weer terug heb.

Gelukkig heb ik pas wel weer wat ideetjes opgedaan, dankzij een vriendin (Je kunt haar trouwens volgen op Instagram, klik hier voor haar account.) Boodschappen doen met een ander, of bij vrienden eten, is namelijk ook handig om ideeën en inspiratie op te doen!
Zo kocht zij een kruidenmix voor een linzensalade. Iets wat ik nooit zou kopen, want een linzensalade kan je zelf toch ook gewoon maken? Ja dat kan, maar dus lang niet zo lekker als met die kruidenmix! (Na deze ontdekking heb ik deze salade al 6 keer gemaakt..!) Dit wilde ik dus vaker doen en ben dus de supermarkt ingedoken om meer andere kruidenmixen te kopen.

linzensalade mix

 Linzensalade

Ik vind het ideaal om deze linzensalade mee te nemen naar mijn werk. Ik laat een blikje linzen uitlekken, doe het in een bakje, mix een kwart van het zakje (of meer als je dat lekker vind) met de linzen. Snij een halve avocado, 3 trostomaten en een paar radijsjes in stukjes en doe het erbij. Soms mix ik er ook nog een eetlepel cottage cheese door, ook erg lekker! Meer niet! Zo snel, lekker en gezond!
Op de verpakking staan nog wat suggesties om door de salade te doen, maar je kan zelf natuurlijk ook experimenteren wat je lekker vind, of wat je in huis hebt.

Dit zal je ook leuk vinden: